Restorani Gladne oči pobjedom protiv IPA Zagreb dodatno zakomplicirali borbu za prvaka

Derbi 15-tog kola pripao je Restoranima Gladne oči i tako učinio prvenstvo još zanimljivijim. Naime, Gladne oči su u prošlom kolu pobijedili Promotion play, a sada i IP-u pa su ove dvije momčadi prije posljednjeg kola bodovno izjednačene. Poraz igračima IP-e ipak nije toliko tragično pao jer su danas bili bez svoja vrlo vaţna tri igrača (Ivankovića, Šajfara i Kunšteka) što je za njih bio veliki hendikep. Gladne oči dolaze u vodstvo 0-1 u 4′ nakon lijepe asistencije Filipovića za Gorana Vincetića koji pogaĎa praznu mreţu.
Nakon asistencije Gričara iz kornera za Brnasa i novog pogotka Gladnih očiju 0-2 pomislili smo da se neće dobro pisati IP-i, no do kraja to baš i nije bilo tako. Uz Motika na vratima, najraspoloţeniji kod IP-e bio je Jeličić koji je bio glavni pokretač i razigravač. U 18′ Tomica Vincelj je uputio udarac prema golu, ispred vratara protrčao je Kraljević, a lopta završava u mreţi 1-2! Do kraja se rezultat nije mijenjao iako je IPA u nekoliko navrata dobro prijetila i namučila ratara Fištera. Gladne oči nakon što su poveli 0-2 odigrali su do
kraja nešto lakše, jer imali su i vodstvo i rutinu i iskustvo, a mogli su i zamjenama diktirati tempo ne trošeći puno snage i energije.

Rezultati

Over 38 2018/2019

Dvorana Sava Sport

IPA Zagreb
Restorani Gladne oči
1 - 2
Konačni rezultat
Tomica VINCELJ - 1 (18')
Stipe BRNAS - 1 (12')Goran VINCETIĆ - 1 (4')
Statistike
0 Akumulirani prekršaji 0
Game Timeline
KO
KO
Goran VINCETIĆ
4'
Stipe BRNAS
12'
Tomica VINCELJ
18'
FT

Staff

Restorani Gladne oči

Staff

Suci

  • Sudac 1
    Robert ŠIMAC
  • Sudac 2
    Damir ADŽIĆ-KAPITANOVIĆ