Promotion play – Restorani Gladne oči

Komentar 15. kola

Nakon odigranog 15. kola došlo je do nove promjene na vrhu prvenstvene ljestvice. Nakon što su prošlo kolo nakon poraza Promotion play-a od Restorana Gladne oĉi, IPA je zasjela na prvo mjesto, a od ovog kola opet su ove dvije momčadi zamijenili mjesta na tablici, jer je i IPA u ovom kolu poraţen od Gladnih oĉiju, a Promotion play je bio bolji od TR-TEX-a, pa su sada bodovno izjednaĉeni! Puno uzbuđenja bilo je u drugoj utakmici gdje su Koogla i SC Flegar Biomed na kraju podijelili bodove!

U prvoj utakmici sastale su se momĉadi TR-TEX-a i Promotion play-a. Pobjednik se znao već unaprijed, a da je bilo drugaĉije bilo bi veliko iznenađenje. Od samog poĉetka Promotion play nametnuo je svoju igru, a solidna momčad TR-TEX-a ipak nije mogla pratiti tempo te na kraju doživjela visoki poraz. Iako su momčad s najlošijim učinkom u ligi TR-TEX ima i jako dobrih trenutaka kada dobro namuči svoje protivnike, a da su ostali u punom sastavu od početka sezone sigurno bi imali dosta više bodova.

U drugoj utakmici sastale su se momĉadi Koogla i SC Flegar SPLAT Biomed, a na kraju su bodovi podijeljeni. Prvo poluvrijeme pripalo je Koogli koji su imali vodstvo 1-0 i promašen kazneni udarac! Drugi pak dio pripao je Flegaru koji su u jednom trenutku preokrenuli rezultat na 1-3 gdje je posebno raspoložen bio Josip Čarapina. Do kraja susreta vraća se Koogla s dva pogotka, pa je neodlučeno
najrealniji ishod ove utakmice.

Puno puta sastale su se momĉadi IP-e i Gladne oči, a ovi susreti uvijek su bili krajnje neizvjesni i
uzbudljivi, pa je tako bilo i ovaj puta. Iako je IPA bila igrački oslabljena, pružila je odličan otpor, no na kraju doživjela minimalan poraz 1-2. Gladne oči pobjedama u posljednja dva kola nad momčadima Promotion play i IPA pokazali su da mogu svakog pobijediti, a šteta je što su imali nekoliko lošijih izdanja, jer bi se zasigurno borili za sam vrh, ovako se na kraju moraju zadovoljiti trećim mjestom.

Sljedeće posljednje 16. kolo na rasporedu je sljedeći ĉetvrtak 23. svibnja 2019. U prvoj utakmici sastat će se SC Flegar Splat Biomed i TR-TEX i dosita će biti zanimljivo vidjeti tko će na kraju slaviti, jer TR-TEX najavljuje dolazak u najjaĉoj postavi! Nakon toga na parket izlaze Promotion play i IPA kada ćemo dobiti pobjednika lige! Naime, obje su momĉadi bodovno izjednačene, a blaga prednost je na strani IP-e koja ima 1-0 iz prvog susreta, pa im je i neodlučan rezultat dovoljan za prvu titulu. Promotion play želi
obraniti titulu i sigurni su da to i mogu, pa će ovaj dvoboj na kraju biti šlag na tortu na kraju sezone! Svako ima svoju računicu, samo je pitanje u kojim će sastavima nastupiti, jer ima ozlijeđenih igrača i na jednoj i drugoj strani. Na kraju će snage omjeriti i Bilić-Erić Security i Koogla, utakmica koja će biti otvorena bez nekog posebnog rezultatskog znaĉaja. Slobodna je momĉad Restorani Gladne oči.