IPA Zagreb – TR-TEX

IPA uvjerljiva protiv TR-TEXa

Izgleda da su se igrači i momčad IPA Zagreb dobro pripremili za nastavak natjecanja i posljednjih 6 kola, jer su ostvarili još jednu uvjerljivu pobjedu i tako napravili još jedan korak kako bi došli do prve titule. Iako je utakmica od početka bila izjednačena s jednakim ambicijama i pokušajima i jednih i drugih, ipak je iskustvo IP-e na neki način prevagnulo. Danas najraspoloženiji igrač na utakmici Miljenko Kunštek povlači jednu polukontru i odmjerenim šutom pogađa za vodstvo IP-e 1-0 u 11′. Možda je mali hendikep za TR-TEX
bio što nisu imali svog standardnog vratara Bogdana na golu, no Strunjak je stao na gol i imao jako puno dobrih intervencija, a u igri je poslužio i kao igrač tijekom započinjanja napada. Sve je bilo izjednačeno uz dosta pokušaja i dobrih akcija i IP-e i TR-TEX-a sve do 27′ kada iz neposredne blizine pogađa Ante Jeličić za 2-0. Nakon rezultatskog plusa od dva pogotka IPA je zaigrala puno sigurnije, a na kraju i efikasnije što je rezultiralo u posljednjih 10-tak minuta s 4 nova pogotka, do konačnih 6-0. U tih 10-tak minuta kao da je malo ponestalo snage momčadi TR-TEX-a koji više nisu uspijevali blokirati brojne pokušaje IP-e, no rezultat od 0-6 na kraju je malo previsok s obzirom na viđeno na terenu. Korektna utakmica u kojoj ni suci nisu imali pretežak zadatak.

Rezultati

Over 38 2018/2019

Dvorana Sava Sport

IPA Zagreb
TR-TEX
6 - 0
Konačni rezultat
Miroslav DAVIDOVIĆ - 1 (40')Tomica VINCELJ - 1 (31')Ante JELIČIĆ - 1 (27')Miljenko KUNŠTEK - 2 (11', 33')Ivica ŠAJFAR - 1 (34')
Statistike
0 Akumulirani prekršaji 0
Game Timeline
KO
KO
Miljenko KUNŠTEK
11'
Ante JELIČIĆ
27'
Tomica VINCELJ
31'
Miljenko KUNŠTEK
33'
Ivica ŠAJFAR
34'
Miroslav DAVIDOVIĆ
40'
FT

IPA Zagreb

Željko MOTIK Golman
Miroslav DAVIDOVIĆ Igrač 40'
Tomica VINCELJ Igrač 31'
Ante JELIČIĆ Igrač 27'
Igor KRALJEVIĆ Igrač
Zdravko IVANKOVIĆ Igrač
Miljenko KUNŠTEK Igrač 11', 33'
Branko GRILEC Golman
Ivica ŠAJFAR Igrač 34'

Staff

Staff

Suci

  • Sudac 1
    Damir ADŽIĆ-KAPITANOVIĆ
  • Sudac 2
    Pero ILIČIĆ